Tuesday, August 4, 2009

Balik Kampung

Weekend hari tu balik Kg kelantan, minggu depan lg satu balik ganu lak, maklumla byk kg he hehhh....balik kg kali ni lebih bermakna sket sebab naim dah boleh appreciate balik kg. Sonok dia balik kg, suke benor tgk ayam, burung , kucing segala la ada kat kg. Masa nk blk kl dlm keta siap nangis lagi nak berdukung dgn tok ayah dia....





Tengah intai ikan


Ni la burung yang naim suka sgt tengok tu...
On the way balik.....seb baik tido, kalau tak, memang tak larat, nak main dalam keta macam dalam rumahhh....lotih

Oh ye....sekarang saya tengah buat persiapan untuk beseday Naim ahad ni...buat kecik2 je...mula2 hubby ckp tak pyh buat la.....dia kecik lg, tapi sebab ni sebeday pertama dia, saya excited sikit....buat la kecik2. Jemput pun tak ramai k

2 comments:

~ As ~ August 4, 2009 at 1:37 AM  

wahhh balik kelantan eh...blh aaa pesan tudung bawal murah2...ehehe
p/s : mertua ku org ganu, kg bukit gemuruh.

e.l.i.s.s.m.i.e August 4, 2009 at 6:25 PM  

my Nuha jakun jer tengok ayam berkokok masa balik kg hari tu..huhuhu

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP