Tuesday, August 11, 2009

Naim Hamzi 1st Birthday-The Making Of....

Memandangkan ini adalah sebeday Naim yang pertama, merangkap anak kami yang pertama jugak, so, saya agak excited, saya telah merancang untuk mengadakan majlis hari jadi, saya buat kecil-kecilan aje, so, ampun kpd kawan2 yg tbaca blog tp tak dijemput k.


Ni first time sebenarnya saya buat kek tau..hu hu


Tak kemas sangat sangat kan, takpe lepas ni saya nak gi kelas deko cake


Penat tul buat cupcake ni..my ofismate kak aya nak order 100 pieces, ya ampun, saya minta maaf, saya tak larat nak ambik order tu


Trang tangggg da siap keknya......puas hati walau tak secantik yang pro buat tapi sebab saya buat dengan usaha dan titik peluh sendiri, rasa sangat puas



Semua ni di masak oleh SAYA



Itu sate samuri, bihun di masak oleh adik saya yang amat disayangi...(tanpanya siapalah saya di hari jadi Naim, dia yang banyak tolong k)


Goodies bag, pun print sendiri gambar Naim tuhhh....


Ni ala2 David Tutera Party Planner, sume nak buat sendiri....puas hati...

Gambar semasa Majlis berlangsung akan di update nanti k, so stay tune....

6 comments:

yatie chomeyl August 11, 2009 at 1:32 AM  

cute dah cupcakes tu...saya ni tau masak kek je, nk deko cantik2 x reti..last2 hubby yg tlong hiaskn kek tu kui3x

e.l.i.s.s.m.i.e August 11, 2009 at 1:53 AM  

saya tidak reti buat kek :( harus belajar ni...jelez :(

~Firsya~ August 11, 2009 at 2:23 AM  

waaa,beshhnye dptmummy mcm nie,goodie bag pon siap de perint pic babylg...btw,hepy besday ye naim

Siti Khatijah August 11, 2009 at 8:41 AM  

Ehemm...Bihun tu nmpk cam sedap jer...Mana org y msk bihun tuh?...hehe...neway,tahniah coz u turn it into reality-ada kek,cupcakes,pding n sume benda y nk dibuat tu..nti kite g kek deco same2...

~ana~ August 11, 2009 at 6:35 PM  

waa..best nya..semua buat sendiri...
ms bday ajmal dulu, banyak di sponsor..so, xleh la buat sendiri...:)...

anyway, congrats sbb berjaya buat sendiri.specially cupcakes tu..bkn senang nak deco2 cc tuh..hu3x..

Nana August 11, 2009 at 6:54 PM  

wow terer arr wat deco cake n cc

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP