Wednesday, August 19, 2009

CANDID-GIVEAWAY CONTEST


Saya sudah gile contest.....YA.....saya mengakuinya, di dalam dunia blog ni upernya banyak pulak contest ye....so, saya cuba nasib kali ni k

Cara-caranya


1) Copy gambar kat atas nie & uploadkan kat sidebar blog u olls


2) Wajib jadi followers kat sidebar di blog zieha n list kan blog zieha pada bloglist u olls......


3)Uploadkan satu(1) gambar yang boleh dikategorikan candid habis atau yang paling happening,lucu,sedih,gembira, terkejutss yang pernah u olls amik..

contoh macam gambar kat N3 atas nieh..tak kiralah gambar apa pun..
janji bukan 18 xx..hehehe


4) Bila dah dapat gambar candid tu,tinggalkan N3 di link ini sahaja
janji nampak candid..gambar yang buat2 candid ..tak nak k:))


5) Pemilihan gambar berdasarkan gambar yang betul2 menarik dan mesti di amik gambar candid


6) Hadiahnya..adalah SURPRISED....kalau bagi tahu..tak besh la kan...hehehehe

kalau nak tahu hadiahnya..jom la join giveaway contest nie


7) Contest bermula pada 16 Ogos 2009-31 Ogos 2009..
Kalau rasa nak dilanjutkan ..akan diberitahu kemudian


8) Keputusan pemenang bloggers bertuah akan diberitahu 1 minggu selepas tarikh tamat
contest tersebut...


contest ni dianjurkan oleh ZIEHA

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e August 19, 2009 at 1:58 AM  

alaa tomeinyaa..
aku adalah sangat x mo masuk contest...huhuhu

yginsaf4 August 19, 2009 at 2:09 AM  

chomeynyerrr.. ehehe, salamm akak norry itteww

zieha August 19, 2009 at 7:38 PM  

salam norry...
zieha dah view candid norry:) salam kenal yek
GOODLUCK from me..hehehe:D

~FARAH~ August 20, 2009 at 8:06 PM  

good luck ya...
salam kenal...
link2 k...
www.myangels-love.blogspot.com

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP