Wednesday, August 12, 2009

Naim Hamzi 1st birthday - On The Day

Anakku sayang Naim, selamat Hari Lahir yang pertama, ummi dan ayah berharap Naim akan jadi seorang anak yang baik k.

Kitorang takde buat pun acara tiup lilin, memang tak nak buat..lilin tu utk hiasan je ...







Cantik tak frame tu, order dgn si Filla


Suka sangat dgn mama jaa dia


Apa la yang diorang si Naim dan si wafi berdua ni sembangkan ye...nak tahu gak


Kelakar sangat ke wafi buat buat lawak tuh Naim


Ni Kak Lah, Speech therapist a.k.a kawan saya


Gedikssss....woit ummi naim, ingat2 le awak tu da ada anak k...he heehhhh....sekali sekali gediks apa salahnya. Ni my ex-housemate


Naim sekarang dah tak hisap puting sangat, hari tu dia nampak puting Alia, terus nangis nak, masuk mulut, pastu gigit puting si Aliya...adui terpaksa kuarkan puting dia.


Oihhh Alia ngorat Naim ehhhh....sekarang Naim dah campur breastfeed and susu formula. Susu tak banyak sangat, as long as Naim still breasfeed ok la kan...at least dapat all nutrient and antibodi kan walaupun tak sepenuhnya...

Naim main dgn Abir and Aufa


Ni Kak Ain, my ofismate


Ni Ifa yg duk pegang naim, a best friend of mine


Aisyah...Anak kawan saya, malinda yang saya dah tak jumpa 13 tahun....

Sepupu asben saya


Me and Etty, my ofismate


Kak Ji and Kak long..


Ni la gambar-gambar sepanjang majlis tu, almost gambar setiap tetamu saya masukkan kat sini k. so enjoyzzzz all the piccas. Gambar agak kelam kabut sebab adik saya a.k.a photographer, penyambut tetamu, pembuat air, segala2nya ........uishhhhhhhh

2 comments:

iedaLUVsham August 12, 2009 at 6:07 PM  

happy belated beteday naim!! muahhhh!!! hehehe!!! ;)

~ana~ August 12, 2009 at 6:18 PM  

wahhh....meriah nya bday party naim...ralat sgt x dpt pegi..tp xpe la..nak buat camna..xde rezeki nak jumpa...insyaallah lain kali bleh jumpa...

nor dah kurus sikit la...

congrats sbb berjaya manage sendiri bday party naim..:)

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP