Thursday, August 13, 2009

Present Naim dapat masa Sebeday

iBanyaknya Naim dapat hadiah, tak sangka betulla...bestnyerrr


TQ yer sume auntie and kawan-kawan Naim bagi hadiah, Naim sangat menghargainya k


Naim rasa naim suka lori ni la...


Yeyyyy, Naim dapat baju raya


Aduii ummi, naim pening la nak pilih mana satu, sume menarik nihh


Selongkar sket...ni apa dalam ni nih



Yeahhh...lori ni macam menarikkk


Best la main lori ni....


Main belon pulak la, ummi kasi naim main belon, dah lama Naim nak main tapi ummi tak bagi k...


p/s from ummi Naim-Anyway, thanks pada sume yang datang memeriahkan majlis hari jadi Naim hari tu....hari tu adalah sangat bermakna dalam hidup saya k....

2 comments:

iedaLUVsham August 13, 2009 at 2:20 AM  

beshhnyer!!! dapat byk hadiah tuu!!! hehehe!!! ;)

e.l.i.s.s.m.i.e August 13, 2009 at 7:04 PM  

yang rumah tu mcm saya punya lah :) sonok tau masuk2 kan dier, kalo x buleh kan, saya masuk kot pintu besar :P ngelat Ummi saya cakap :)

xoxo,
Nuha

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP