Thursday, September 24, 2009

Raya

Naim tak sihat sebenarnya raya hari tu...ni puas saya buat lawak nak bagi dia senyum....berhasil jugak la lawak bodoh saya tu


Ni je gambar family yang ada, kualiti kurengg sket sbb ni guna compact camera, tak larat nak usung camera satu lagi okeh. Pastu tudung lak bkn tudung raya k, tudung raya tak macth pulak dgn baju raya I....iskkkkkkhhh


Suka sangat bear ni....masuk umah sedara hubby, naim nampak bear nih, terus tak nak berganjak siap peluk cium bear lagik


Kepenatan...


Dengan Tok Ayah

My ayah n my sis


Gambar reramai sblh hubby


My sis






Naim dgn tok ki


Setakat ni dulu cite raya ok....salam syawal buat semua, mood raya ada lagi kan...hehehhh



3 comments:

zieha September 27, 2009 at 7:40 AM  

pandai capture gambar
norry ke yang amik gambar tue
cantik n bersahaja:)

Nana September 30, 2009 at 11:01 PM  

lawa la seme gambo2 ni.

karipapsayur October 1, 2009 at 10:41 PM  

jom join "MANGSA BULI CONTEST" di blog I !! Tarikh tamat on 19th Oct 09

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP