Wednesday, September 9, 2009

Menu di bulan pose





Jarangnya saya masak di bulan pose ni, keinginan untuk memasak tu memang membuak2 tapi my hubby cakap kita beli jela, so memang tak beli barang basah n TAK MASAK k. Dlm kepala saya macam2 nak masak sebenarnya, so untuk lepaskan gian, saya masak neh, tepung pelita, first time buat seb baik jadi. Hari tu balik kg ambik daun pandan, pastu godek MYRESEPI cari resepi ni. Cempedak pun bawak dari Kg, boleh le saya goreng n buat pengat cempedak...

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e September 10, 2009 at 1:52 AM  

ala comeinya tepung pelita...terliur aku :P

Siti Khatijah September 10, 2009 at 9:39 AM  

kak long! nk jugk tpg pelita tu...dok wi doh ke k.ngah...Huhuhu...lama doh nk try wt tpg pelita,tp doh penah ksmpaian pun..

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP