Wednesday, September 9, 2009

CUTE SLEEPING BABY CONTEST



KLIK GAMBAR



NAIM @ 4 MONTHS
Masa ni dalam perjalanan nak ke rumah sepupu Naim, Naim sangat suka duk dalam carseat tu, mula-mula agah-agah dia gelak sakan dia, kejap lagi tengok kemain lena tidonya. Masa ni Naim sangat montel, sekarang dah kurus, kuat main, panjat segala....

NAMA:NAIM HAMZI BIN HALIMI
TARIKH LAHIR:24 JULAI 2008
TEMPAT LAHIR:HOSPITAL PAKAR AN-NUR BANGI
NAMA IBU:NORRY(Nama glamour yang tak glamour)


Saya nak join jugak contest, pape contest yang yang rasenya ada gambar dan boleh includekan anak kesayanganku nih saya akan masuk k


Dianjurkan oleh BAITI sempena hari lahirnya yang ke 26 September ini

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"
bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009

hadiah menarik & istimewa bakal diterima oleh pemenang
& 5 penerima saguhati istimewa


Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..
2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life
dan add my link nie di bloglist anda
3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor
yang paling cute,chomel sekali...
4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)
dan umur bayi ketika itu hendakla dalam
lingkungan usia 3 - 12 bulan
5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU
6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali
7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life
8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..


APA YANG SPECIAL TENTANG BLOG LOVE OF MY NEW LIFE

Pertama sekali perkara yang paling menarikmengenai blog Love Of My New Life ni adalah blog ini adalah sangat kemas, susun aturnya sangat teratur, warna yang dipilih sangat mendamaikan, saya suka warna yang fancy, tapi juga suka warna yang mendamaikan. Susun atur Blog Mommy di sebelah kanan blog tu sangat menonjol. Saya mungkin boleh ambil sedikit idea daripada blog ini untuk penambahbaikan untuk menjadikan blog saya lebih menarik. Cerita-cerita yang di sampaikan juga menarik, yang paling penting baby Sheena adalah sangat comel, boleh kawan dengan Naim


Lastly, thanks BAITI kerana menganjurkan contest ni

2 comments:

Baiti @ Mizz Zizee September 10, 2009 at 1:41 AM  

salam dear..huhuh..terjah errkk...ok check semuer ok..huhuh..comei nyer eir titon...heheheheh..tq for joining

zieha September 10, 2009 at 6:41 AM  

goodluck:)

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP