Tuesday, March 29, 2011

Bercuti di Bukit Fraser

Lebar kan peyottt


Ni sementara nak tunggu naik ke Faser Hill, ada timing dia nak naik sebab jalan 1 way


Ruang tamu apartment


Dining

and the bilik


Naim sedang bergumbira


Ramai2


Naik kuda


haha...model cilik





Bast naik nih..walaupun lenguh kayuh



Barbeque



Tembam dah muka @ 7 months preggie


Big brother

Gi Bukir Fraser weekend lepas dengan geng2 nursery, Azy, owner of the nyrsery bermurah hati menaja penginapan di apartment kat Bukit Fraser. So kitorang pegi beramai-ramai bersama Nuruland Ella yang jaga Naim kat nursery, sangat best terutama part barbeque tu....Fraser Hill ni tak besar, kalau nak pegi cukup 2 hari 1 malam. Tak banyak sangat benda tapi oklah, sesuai kalau bawak family yang ada anak lasak macam naim hehe...senang nak control...lepas ni ingat nak gi Cameron pulak la..tak leh gi jauh2 dah memboyot mcm ni..

6 comments:

Nurull 101 March 29, 2011 at 7:15 AM  

wah..sronok jln mak buyung ni.. takpelaa.. lagi 2 bulan kene pantang pulak...ehehe.. fraser hill ni lalu kat mana ekk? lepas pada genting kah? bukit tinggi? sungguh taktau... pnah dgr jer

~ As ~ March 29, 2011 at 5:29 PM  

wahhh larat lagi bercuti eh..syabas mommy..ehehehe

Norry April 3, 2011 at 8:36 AM  

Nurul...tu la, larat lagi berjalan ni...hari tu lalu ikut ulu yam, batang kali, tak pasti sgt jalan, tapi jalan dia mcm gi cameron tu, kecik je bukit fraser tu...okla kalau nak bersantai..

As, larat lagi berjalan, jalan puas22 sblm beranak :)

blog-tips-kurus April 6, 2011 at 6:14 AM  

sis, kami baru plan nak p sini. drive dr ulu yam brp jam ye? jalan elok ke? :-)

Norry April 17, 2011 at 2:27 AM  

Dari Ulu yam tak pasti lak, tapi dari KL dalam 3 jam, jalan bengkang bengkok....

maslin April 18, 2012 at 6:30 PM  

mmg best... nyaman sgt...cantik2 pemandangan...

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP