Monday, April 11, 2011

Balik Kampung


Wajib minum air kelapa kalau gi PCB





Ni dah nak maghrib kat Pantai Cahaya Bulan

Almari TV dan TV baru untuk my MOM

Mengidam nak makan akok ni okehhh....hari tu buat hanya 70% jadi, maklum le bakar kat oven je


Cerita balik kampung weekend baru ni, tak ada apa sangat, settlekan insuran and roadtax kereta ayah, duk kat umah, Naim kemain seronok balik kampung, ramai orang melayan...lepas balik ganu, balik kelantan umah MIL pulak...

2 comments:

Rai April 13, 2011 at 7:04 PM  

adeh..lamanya tak makan akok.. teringat akok panas2 kat pasar jelawat..

ourkizuna

Norry April 21, 2011 at 5:27 AM  

Akok memang sedap

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP