Friday, March 11, 2011

Kelas personal Mekap










Join Kelas Make up dengan kak Ayu dari SUREANGGUN last week....kalau ada dinner ke function leh make up sendiri....

8 comments:

Farra March 11, 2011 at 5:51 AM  

Wahh jd cun gitu
Bape caj kelas tu?

Iela Fazielah March 11, 2011 at 7:10 PM  

cantiknyer tuan punyer diri.... dah makeup lg lah cantik

Along Ayu March 13, 2011 at 6:24 AM  

kan...berseri2 norry.... :)

Nurull 101 March 14, 2011 at 2:38 AM  

wah.. rajinnye masuk class..hmm..mesti bez kan... 1 kelas fee die berapa?

Norry March 14, 2011 at 8:09 AM  

Farra, fee RM100 je, diajar mekap siang and for function and dinner, sangat berbaloi

Lela, TQ

Kak Ayu, memang best hari tu bermekap dgn kak Ayu

Nurul, fee RM100 je, kat sureanggun.com, tempat dia kat ampang

Rai March 15, 2011 at 10:30 PM  

amboi..cantiknya tuan punya badan.. manis..tak nampak over sangat mekapnya..

Norry March 16, 2011 at 7:13 AM  

TQ Rai, tula, tak nak nampak macam tebal sgt kan...Norry pun kalau gi keje tak mekap cam ni pun, ada function baru mekap

Rai March 16, 2011 at 10:56 PM  

tu la..nampak natural..rasanya kalau pegi keja mekap macam ni pun ok je norry. cantik dah.

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP