Tuesday, June 9, 2009

Pening

Saya tak tahu nak pilih yang mana satu untuk di buat canvas black n white frame, dear friends n viewer, do vote which pic is great for framing.....


Gambar 1




Gambar 2



Gambar kawin ni nak satu je, tapi tatau yang mana




Gambar A



Gambar B




Gambar C




Gambar D



Gambar Naim kecik ni nak pilih 2 dari 4 nih...




saya nak buat macam ni, nak order dgn si Filla (http://kasihaleeya.blogspot.com/) nihhh

4 comments:

Gieyana June 10, 2009 at 12:13 AM  

Norry..camtik ler..nak buat gak bleh x? gambar weeing tue bg kat dier n dier edit bg ker?

Ain June 10, 2009 at 12:53 AM  

gambar 2 dan D!

Gieyana June 10, 2009 at 1:15 AM  

Norry, gambar 1, A and D....
~ byk sgt gambar kan! smpai confius nk buat yg mn..hehehe

++eden|essey++ June 11, 2009 at 11:11 PM  

hi norry..ja vote gambo kawen yg no 1,
tp gambo naim tuh ja vote gambo yg ni > http://4.bp.blogspot.com/_PGRRYRK9GT4/Si8Xi1Ur51I/AAAAAAAAAKU/GQH4IRTPFpk/s1600-h/Picture+028.jpg
(gambo ni xder dlm gambo pilihan)
hanya pandangan ja...hihhiii

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP