Tuesday, June 23, 2009

Fruit Tart

Hasilnya yang da siap k......yang paling seronok bila tengok husband tersayang makan dengan bestnyaaa
Kastard yang lebih tu saya buat niiiii.....ni pun semestinya untuk suami tersayang
Kulit tart buat lebih, nanti leh buat chocolate tart pulak

Saya memang enjoy cooking, baking, rasa satu kepuasan kalau saya dapat masak yang best-best, kalau saya jadi chef, saya akan pilih subspecialty in dessert k...heheehhhh

2 comments:

Siti Fatimah June 23, 2009 at 10:53 PM  

Aduh terliur i tgk tau!!! sedap nyer fruit tart u tuhhh... yummy yummy!!! nak cikit leh tak?? ;)

MaMa aYiN_FaSHa June 23, 2009 at 11:11 PM  

uishhh...menarik la,,fruit tart tu..awak buat bisnes jgk ker???

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP