Thursday, December 12, 2013

CONTEST KASIH EPHYRA~Phase 1



Saya ada 7 sebab mengapa saya join contest ni untuk memenangi produk Ephyra ni

1. Testimonial yang berkesan

Tahu pasal Ephyra ni melalui blogger-blogger terkenal macam Filla,Moon and kak Di(Diana ishak). Dah blogger terkenal ni pon consume Ephyra ni and bagi good testimonial, mestilah produk ni betul-betul berkesan kan. Artis pun guna Ephyra ni....lagi la bertambah kepercayaan saya terhadap produk ni. Sabar-sabar ye, jap gi dah habis berpantang anak ketiga ni gi cepat-cepat beli Ephyra..



Antara testimonial yang menarik hati saya ialah 

1.Tumit kaki dah tak pecah klik SINI
2. Kulit makin lembap klik SINI
3. Rambut dah tak gugur, kulit makin cerah klik SINI
4. Testimonial dari blogger lelaki klik SINI
5. Jeragat kurang klik SINI

2.Rasa Ephyra sedap 

 Menurut Filla, Rasa dia sedap macam chewing gum.. manis-manis masam ala-ala sugus..nampak dari gambar ni pun menyelerakan. macam air jus gitew...haiiii, kalau bab-bab ubat ni saya memang fail,nak-nak kalau jenis minum. kalau tak sedap boleh terkeluar balik. teringat masa check up mengandung hari tu, kan kalau mengandung kena minum air gula untuk test kencing manis ada tak, dia bagi satu cawan air gula, air gula ok, bukan ubat yang pahit tu, tu pun berapa lama saya nak habiskan.Orang lain masuk sorang, minum habis keluar.masuk pulak yang lain, keluar, saya ni dah keluar masuk 5-6 orang baru habis telan air gula tu sambil tutup hidung.so, kalau suplemen yang tak sedap ni sori la saya nak minum, macam ephyra kalau rasa macam chewing gum tu, confirm boleh masuk tekak ni.



 Ni la gambar Ephyra yang dah siap dibancuh..nampak menyelerakan ...




3. Kandungan dan manfaat ephyra


Ephyra diperbuat daripada bahan-bahan terpilih dan semulajadi dan mempunyai sangat banyak kebaikan. Ni saya senaraikan kandungan-kandungan dalam Ephyra dan manfaat terhadap tubuh badan kita.




Siapa Yang Memerlukan EPHYRA?
  • Umur 25 dan ke atas
  • Kulit Kering & kedut
  • Kulit kusam & kendur
  • Pigmentasi dan kulit bermasalah (jerawat)
  • Proses Pemulihan lambat
  • Mudah Rasa Penat
  • Daya Ingatan Merosot
  • Sakit-sakit badan / sendi
  • Metabolisma rendah

Apakah kelebihan menggunakan EPHYRA?
  • Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
  • Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
  • Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
  • Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
  • Melancarkan sistem pencernaan dalam badan
  • Mengurangkan kadar kolesterol
  • Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
  • Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan
  • Mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metabolism
  •  Melegakan kesakitan sendi dan arthritis

4.Selamat untuk ibu menyusu

Ni yang paling penting jugak sebab saya sedang breastfeed anak yang ketiga yang berumur sebulan lebih ni. Nak cantik, cantik jugak. Tapi kesihatan baby kena diutamakan. Dengan Ephyra ni, breastfeeading mom pun boleh consume sebab dia takde bahan-bahan yang boleh membahayakan baby. So, senang cerita selamat la untuk ibu yang menyusukan anak nak guna Ephyra ni. Ada extra lagi kalau consume Ephyra  boleh menguruskan badan, bagus-bagus, aim nak turun 5 kg lagi ni...maklumlah dah naik berbelas-belas kilo masa mengandungkan, nak la ke saiz asal kan..













5. Halal 

Halalan Toyyiban. Ha ni dia sijil halal dari JAKIM untuk produk Ephyra ni. Puas hati kan. takde tertanya-tanya status halal ke tak. Confirm HALAL 




6. Di jamin selamat oleh KKM

Ephyra ni diperbuat dari bahan-bahan semulajadi. Takde bahan-bahan yang memudaratkan. Ni pengesahan dari KKM tentang produk Ephyra ni 


7. Nak nampak muda macam umur 25 tahun...hehe

Haha...boleh ke. Yakin boleh dengan Ephyra, Ephyra ni mengandungi kolagen yang boleh memperbaiki struktur kulit seterusnya menjadikan kita nampak lebih muda...


 Ni masa umur 25 tahun okeh..
.
.
.
Ok...ni dah mengandungkan 3 orang budak...dah umur 30-an ni nak kena jaga, kolagen pun makin kurang, Kena cari alternatif nak maintain, so, Ephyra ialah pilihan terbaik untuk kekal muda, cergas dan bertenaga.

Agak-agak lepas makan Ephyra mana tahu jadi gebu macam Memey Suhaiza..amacam, mesti happy kan...

akhir kata

terima kasih Filla dan Oceanlife2u kerana menganjurkan contest yang best ni..:)

3 comments:

IzZa HaDi December 22, 2013 at 10:22 PM  

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Si Tracey December 26, 2013 at 7:48 AM  

Taniah sebab menang kak! ehehe jalan2 di sini :) good luck utk phase 2!

norry abby December 26, 2013 at 8:45 AM  

Tracey...TQ dear

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP