Saturday, March 17, 2012

Winning Entry


Win Perfume Elizabeth Arden RED DOOR dari Majalah Women's Weekly..bau dia sangat wangi and tahan lama...


Menang Produk Palmolive dari Majalah Cleo...3 tahun tak payah beli shower gel and sabun, nak bagi skit kat mak and mertua kat kg balik kg nanti

Budget nak menang kosmetik or handbag mahal ke kat mana2 magazine contest...majalah eh! tak penah menang lagi, so lepas ni I beli cleo and women's weekly je la...

4 comments:

Farida March 19, 2012 at 3:54 AM  

jeles betul..slalu je menang contest.:)

fara March 20, 2012 at 4:19 AM  

murah rezeki betul nor dengan contest2 ni yek. rajin!! nanti balik mesia, nak tiru cam nor la :D

Norry March 23, 2012 at 5:34 AM  
This comment has been removed by the author.
Norry March 23, 2012 at 5:37 AM  

Kak Dah, suka masuk, kalau 10 hantar dpt le satu, ok le tu
Fara, meh masuk, yg ni contest magazine

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP