Saturday, March 31, 2012

Gila tudung


Mood gila tudung, sekarang tudung dah penuh 2 almari, 90 peratus yang awning, so kena gantung. Dulu, pakai bawal, tudung tak la banyak, sekarang macam2 design. Brand kegemaran of course Fareeda nyata jelita, Jelitasara, Hajra, ada jugak beli tudung chiffon dari yang jual kat internet. Tak kisah ada brand ke takde ke, mahal ke murah ke, yang penting saya suka corak and designnya....:)

1 comments:

nur October 9, 2012 at 11:52 PM  

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP