Saturday, November 27, 2010

I'm 29 and Happy News

Sayang Naim


Cupcake buat sendiri untuk hari lahir saya yang ke -29


Lagi beberapa bulan jadik macam ni lagik la huk huk


Lamanya tak update blog, kesibukan dan kekangan waktu membuatkan saya tak terdaya untuk mencoretkan cerita kehidupan di sini. Alhamdulillah, semua ok.....21 hb lepas hari genap umurku 29 tahun...banyak benda yang dah dicapai, banyak lagi jugak yang belum dicapai. banyak benda yang ingin dibuat dalam hidup ini....alhamdulillah suamiyang banyak membantu, tanpa sokongannya tak mungkin saya dapat buat semua benda yang saya ingin buat.

Oh ye....ada berita yang lagi gembira(after a few months trying hehehhh).....I'm 9 weeks preggie ho ho...so dah start panggil Naim Along, gelak kemain dia bila panggil nama Along. Naim lak semakin lasak, time ok, ok la, tapi kalau time kita penat and tak larat, memang tak larat dengan si Along tuhh...lasak sangat..dalam masa 5-6 bulan akan datang saya akan mengurangkan aktiviti sampingan saya untuk menumpukan perhatian pada pregnancy and my family...lepas ni stop panjang la rasanya sebab bila ada baby memang susah nak buat benda lain(harap-harap baby baik tak meragam, jauh lagi journeynya dah fikir eh...hehehhh). Nak pergi kelas, nak belajar macam-macam sekarang, nanti mesti susah sket nak buat semua aktiviti tu....

8 comments:

yatie chomeyl November 27, 2010 at 3:09 PM  

hepi besday Norry...:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ November 27, 2010 at 10:27 PM  

epi besday Nor..
& congrats 4 ur becoming bb!

~ana~ November 28, 2010 at 1:12 AM  

wah...tahniah nor...x tahan ayat lepas bbrp kali mencuba tuh..heh3x...along, jgn nakal2 tau..:).

Norry December 1, 2010 at 5:42 AM  

Yatie, Leily and Nana, thanks a lot dear

K-Baby December 29, 2010 at 3:12 PM  

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

Nurull 101 February 2, 2011 at 5:09 AM  

tahniah nor...due date bila?

p/s: nak LIKE jer komen nana tu... ehehe

Iela Fazielah March 11, 2011 at 7:13 PM  

hepi belated bday... pandainyer buat cup cakes...cantik2

Norry March 16, 2011 at 7:19 AM  

K-baby, TQ for inviting,
Nurul, due on 1 julai
Lela, sikit2 bolehlah

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP