Monday, November 23, 2009

Cupcakes










I love baking...on the way nak attend class, hopefully my cupcake nampak professional la sket kan, yang ni pakai hentam cromo je. Tak sabar nk g kelas, buat fondant segala....
Oh ye...hari ni cuti, duk kat umah, I'm not well lately, smlm g jumpa Mr Shah, ENT specialist next door to ophthal department, dia dh check segala.....oh God, I have Rhinitis and Tonsilitis, No wonder I'm always having a flue and feel not good. He advice me for minor surgery to remove the tonsil....I'm scared!!!!!!!
Today I just want to have a good rest, sume keje umah dh siap, Naim da hantar nursery, nak tido tp sbb dh lama x tido siang x leh tido lak...

2 comments:

mummyseri November 25, 2009 at 9:27 AM  

nory..cantek awak deco ni:)
sy je yg men hentam kromo..kalo sudi tgk la kapkek sy..kebetulan plak ek sama..sy pon lam proses nak g klas:)
nnt kalo da g kelas lagi ok la kan..

Sitisifir10 December 23, 2009 at 9:22 PM  

uih....banyak kepakaan dah ni Nor..tabik spring!!!

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP