Thursday, April 10, 2014

Ruang Tamu






Ruang Tamu and Ruang Makan selepas 3 bulan setengah duduk rumah ni.....ada a few wish list lagi nak letak kat sini. Ingat nak pasang wallpaper, tengah memujuk cik suami sebab cik suami tak mo wallpaper. pastu nak beli decorative mirror. survey venetian mirror kat jauhari Bangi aduyai kecik pun haga RM1250, so mmg out of list. kt KK Home Deco harga agak ok, SSF belum pergi lagi, ingat nk survey console table sekali....jadi ruang ni 90 percent complete

6 comments:

attyfir April 10, 2014 at 7:42 PM  

comey model :)

norry abby April 13, 2014 at 5:14 PM  

model tak berbayar...:)

~~SwEeTyGuRL~~ January 5, 2015 at 11:50 PM  

salam... nk tnya... mne beli set meja makan... cantik... kalo boleh nak thu hrga sekali.. tq sis...

~~SwEeTyGuRL~~ January 5, 2015 at 11:51 PM  

salam... cantik set meja makan.. kalo boleh nak thu bli kat mne... n harga dia skali

~~SwEeTyGuRL~~ January 5, 2015 at 11:53 PM  

salam, cantik meja makan tu... kalo boleh nak thu beli kat mana, n brape harga dia. tq

norry abby February 2, 2015 at 12:15 AM  

Sorry dear lambat reply. set meja makan rm3200. beli kt kedai perabot bangi.

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP