Saturday, October 26, 2013

Rumah Baru







Rumah baru 24x70 di Bandar Seri Putra yang bakal diduduki akhir disember insyaallah, masa tu baru lepas pantang. Banyak lagi benda tak siap ni. Hope cepat siap, so bolehle memborong perabot idaman. Kitchen kabinet pun belum siap lagi, gril, wiring semua dah settle. langsir pun dah tempah. nanti langsir dah siap nak cite pasal langsir plak, tapi railing langsir belum pasang lagi. Takpela, Mr hubby uruskan semua nanti. Buat renovation yang perlu sahaja, extend dapur and plan nak buat loteng. takde buat pun plaster syiling sebab husband tak suka yang down light,nak lighting yang terang and simple jeNi tgh tunggu hari nak bersalin(mood berdebar). Harap semuanya dipermudahkan Allah.

2 comments:

hazlina azmi October 28, 2013 at 1:52 AM  

seronoknya nak masuk umah baruu...blogwalking...jom follow dan bertukar2 link

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) December 18, 2013 at 7:16 AM  

Wahhh luas rumah tue..ila pindah umh buat dapur je..tak extend pun..budget adalah terhad kiki

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP