Sunday, December 30, 2012

Kidzania KL















Hari ni bawak Naim yang berumur 4 tahun setengah ke kidzania KL. Guna tiket yang menang contest Oreo Ucapkan Untuk Ayah hari tu, dpt conso prize 2 tiket ke kidzania. so, saya and naim yang masuk.

masa pegi ni time cuti sekolah kan, so org memang ramai. tapi ok je cuma nak menunggu tu satu hal. kena pandai bahagi masa and plan awal2 dh nak masuk apa sesuai dgn umur anak

mula2 naim masuk marrybrown, buat burger, lepas tu jadi bomba, yg bomba bi paling best tp plg lama kena tunngu. lepas tu beratur lak jadi dentist. last sekali buat art painting. so, total 4 aktiviti dlm masa lebih kurang 4 jam

review keseluruhan=kidzania ni sangat menarik, memang berbaloi dengan harga yang ditetapkan. memang boleh datang lagi utk buat aktiviti lain pulak. cuma masa kena plan supaya banyak boleh masuk aktivit. makesure anak kenyang, cukup tido and sihat supaya dia tak buat perangai nanti. mlm sebelum g kidnazia memang tidurkan dia awal supaya dia ok the next day utk hari yang busy untuk berkerja

2 comments:

mama ila April 28, 2013 at 11:17 PM  

seronok budak2 main kat sinikan..main sambil belajar...

mama ila April 28, 2013 at 11:18 PM  

opppsss..lupa..salam kenal..ila follow sini yer =)

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP