Monday, January 2, 2012

Alhamdulillah





Tahun baru..banyak juga perancangan baru...oh esok nak gi kelas kat IDP...nak ambik exam IELTS before interview HLP, harapnya nanti lulus le dengan cemerlang, bab yg speaking tu problem, kalau speaking yang related tu my job tu ok, kalau yang tak related macam a bit susah.

Untuk tahun baru ni pulak saya mempunyai azam yang biasa-biasa saje. Tapi kalau betul2 jadi ianya akan menjadi luar biasa

Apapun, saya ingin sentiasa berfikiran positif dan cuba memperbaiki kelemahan diri. Berusaha untuk menjadi lebih baik, yang penting bahagiakan orang lain, sebelum minta orang membahagiakan kita...smileeee

2 comments:

Mila@Rimbun February 16, 2012 at 5:19 PM  

good luck yer.. salam ziarah

Norry March 4, 2012 at 5:24 AM  

TQ dear..insyaallah, dh lepas interview tu, tunggu result je dpt ke tak

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP