Monday, December 12, 2011

Samsung Galaxy Tab 7.0 inch




Saya bukanlah peminat gadget terkini yang sentiasa mengikuti perkembangan gadget seterusnya membeli untuk menjadi up to date, tapi ada kalanya memang gadget terkini tu diperlukan. Lagi best lagi kalau ianya FREE...TQ en suami bagi Samsung tab 7.0 inci, yang penting boleh muat dalam handbag(sebenarnya dia menang contest Mesra petronas, menang 2 tab, dia bagi saya samsung tab, dia ambil Acer Econia)-Best-best

2 comments:

alyyani December 12, 2011 at 6:14 AM  

lebih sng lah nak bloggging lagi lps ni. welcome back norry! :-)

Norry December 13, 2011 at 4:55 AM  

Tu la....kenkadang takde masa sgt nak berblog...

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP