Thursday, June 23, 2011

Saatnya telah tiba?


23. Jun. 2011

Pagi gi keje macam biasa, pagi tadi terbangun lambat sebab tido lambat and Naim asyik terjaga2 je, semalam dia tak sihat. Bekerja macam biasa, klinik agak sibuk, sempat tengok 9 org patient, kebetulan hari ni memang ada check up kat O&G. Masa buat urin test, tengok2 ada darah dah, tak perasan tadi sebab sibuk dgn klinik, memang rasa senak dah sikit. Nurse suh gi PAC, tapi seb baik ada kenal orang kat O&G, so ada Dr yang nak terus nak check VE, check bukak 2 cm, tapi servic still tebal. Dr kata kalau ada contraction then datang balik, buat CTG, semua normal, anggaran berat baby 2.8 kg, ok la tu. Balik umah...siap-siap semua barang(sempat gak ngemas rumah sket, lipat baju naim yang dah dijemur...sekarang ni tunggu sakit contraction sebelum gi Hospital Pakar An-Nur bangi(dah tepon mak kat Ganu and my sis). Harap semuanya OK dan dipermudahkan olehNya

4 comments:

~ana~ June 23, 2011 at 1:23 AM  

semoga selamat semua nya..insyaallah...nnti dah selamat deliver, kabo erk..

Nurull 101 June 23, 2011 at 1:38 AM  

nak bersalin dah ek. harap smua selamat. erm, nor duduk area bangi ke? dulu huda ckeckup pon kat klinik annur tu

Angah June 23, 2011 at 5:06 AM  

semoga smuanya selamat nory,..

Norry June 23, 2011 at 5:33 AM  

Nana, Insyaallah harap semua ok, Huda, dulu nor bersalinkan Naim kat situ, Angah, TQ dear

Malam ni still tak rasa sakit lagi, still ada darah kuar, macam nervous lak....

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP