Tuesday, June 15, 2010

Lamanya tak update


Lamanya tak update blog ni, bukannya apa, busy sangat, tambahan pulak sekarang duk sibuk buat coklat, cupcake la, macam....lusa saya akan menjalani pembedahan tonsilectomy, esok warded, takut pun ada...ye la, tak pernah kena GA selama ni...apapun doakan saya selamat and semua ok

2 comments:

~ana~ June 15, 2010 at 6:03 PM  

nor, dulu pakar ent pun pernah sugeest kan nana utk buat operation tonsilectomy nih..tp nana takut..bertahan je la selama mn yg bleh...hu3x...

Norry June 19, 2010 at 12:36 AM  

Tu la, Nor tak larat dah sebab asyik tak sihat je...

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP