Friday, March 12, 2010

Naim bercoti..gambar kat eagle ranch resort and tiara beach resort










Enjoy je la the pics ya....

5 comments:

h4ni3 March 12, 2010 at 5:57 PM  

amboi.. seronoknya naim..
kalau naim senyum mesti lagi comey :)

Norry March 15, 2010 at 7:53 AM  

Hani, naim memang suka kalau bawak die g jenjalan. Nak suh senyum kena buat lawak dulu

fara March 19, 2010 at 3:48 AM  

nor, fara suka tengok muka naim. gambar terakhir tu cute, dia nak ke mana, sape yg tarik dia tu?

maya amir March 20, 2010 at 11:14 PM  

coti2 mesia:)

Norry March 23, 2010 at 2:53 AM  

Fara, kat depan tu laut, dia nak g main air, kawan nor senior kat tempat keje yang pegang dia

Maya amir, tula cuti2 mesia, nak g london tak mampu hehe

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP